Timișoreanca Ioana Filimon a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”

Cunoscut drept un adevărat „Don Juan” și cu mare lipici și la femei, Amaury Nolasco, Sucre din celebrul serial „Prison Break”, a fost trimis la plimbare de Miss România, Ioana Filimon. Concurenta de la „Ferma” ne-a povestit cum a ajuns celebrul actor să o invite în club și de ce l-a refuzat.

CITEȘTE ȘI: Razie de amploare la ieșirea din Timișoara

Chiar dacă multe domnișoare și-ar dori să-i intre în grații lui Amaury Nolasco, devenit cunoscut și în România grație serialului „Prison Break”, Ioana Filimon nu a vrut să audă de el.

CITEȘTE ȘI: Omorât de indiferență. Cum s-a stins un bărbat în curtea unei clinici private, la doi pași de spital

„Mi s-a părut banal totul. Eram cu gașca în vacanță în Grecia, când a venit un băiat la mine care era manager la hotelul respectiv, un român, și mi-a spus că cineva vrea să mă cunoască.

Fac cunoștință cu un domn și îmi zice numele, Amaury. Nici nu știu de fapt ce a fost cu mine de m-am dus să fac cunoștință, eu, de fel, dacă vrea cineva să mă cunoască, păi să vină el la mine, nu eu. Când m-am dus, era actorul din Prison Break!”, ne-a povestit Ioana.

„Mi-a cerut numărul de telefon, ca să ne vedem seara în club. Eu am plecat, nu m-a interesat oferta lui. Într-adevăr, arăta bine, dar chiar nu m-a interesat. Toate prietenele care erau cu mine mi-au spus că nu le vine să creadă cu cine am făcut cunoștință.

CITEȘTE ȘI: O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Apoi le-a mulţumit salvatorilor ei (video)

Eu, inițial, nici nu l-am recunoscut, pentru că acolo vin foarte multe celebrități, am văzut că vin toți și își fac poze cu el, erau chiar și paparazzi, dar nu știam cine e.

Se vedea că era cineva cunoscut, dar cu atât mai mult m-a deranjat că a trebuit să mă duc eu la el. Dacă voia să mă cunoască, trebuia să vină el, nu?

Când am făcut cunoștință, nu l-am asociat cu Sucre din «Prison Break». Un prieten din gașca lui, producător cred că era, m-a și întrebat dacă știu cu cine stau de vorbă.

CITEȘTE ȘI: Peste 40 de kilometri de drumuri noi în Timiş

I-am zis că nu și probabil s-a simțit jignit că la nivelul lui eu nu știu cine e și probabil se gândea că toate femeile trebuie să stea la picioarele lui. Pentru mine a fost totul foarte banal.

El voia să mai stau cu el, dar i-am zis că trebuie să plec. Nu am vrut să fiu arogantă, dar nici să par disperată, mai ales că aflasem cine e cu adevărat.

Dacă nu am fost interesată de el din prima, ca persoană, ce conta că e actor celebru? Nu m-a interesat el ca om„, a punctat tânăra, conform libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timișoreanca Ioana Filimon a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”

Lasă un răspuns