Timişoreanca Dana Roba, fosta amantă a manelistului Nicolae Guţă, rupe tăcerea! “Satana mă stăpânea şi…”

Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, explica motivele pentru care s-a pocait. Tanara spune ca a fost stapanita de Satana, insa acum l-a cunoscut pe Dumnezeu.

In 2013, Nicolae Guta a avut o relatie de cateva luni cu o tanara focoasa din Timisoara, Dana Roba. Relatia lor a infuriat-o peste masura pe Narcisa, sotia acestuia, care a facut atunci un scandal de zile mari. La un moment dat, cele doua au ajuns sa se si bata pentru a ramane cu artistul. Zilele trecute, Dana Roba anunta ca s-a pocait, iar acum explica motivele care au determinat-o sa faca acest lucru, potrivit cancan.ro.

Dana_Roba

“Pentru toți cei care se intreaba de ce s-a pocait Daniela Roba. Pentru ca Hristos a murit si pentru pacatele mele . Daca inainte vroiam sa pozez in persoana negativa fata de toti cei din jurul meu, nu era ca așa vroiam eu, ci era faptul ca Satana ma stapanea si eu faceam faptele lui atunci ! Nu vroiam sa mai aud de biserica, rugaciuni, post si tot ce inseamnă Dumnezeu. Dar a venit ziua cand Dumnezeu m-a facut in așa fel incat eu sa cer , DOAMNE AJUTA-MA SA Ma POCaIESC! Timp de 7 luni m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa ma pocaiesc si El m-a ascultat. Mulțumesc Pastorului Florin Ianovici care sa-a rugat impreună cu toata biserica Penticostala ca Dumnezeu sa ma ajute sa renunt la tot ,iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo in apa botezului i-am jurat credinta lui Dumnezeu pana la moarte”, a scris Dana Roba pe pagina ei de Facebook.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 Răspunsuri “Timişoreanca Dana Roba, fosta amantă a manelistului Nicolae Guţă, rupe tăcerea! “Satana mă stăpânea şi…”

  1. Dar cine este Guta? Cat despre amanta unui manelist de muzica suburbana de doi bani nu intereseaza nici pe baba Leana care cauta in ghena de gunoi! Cat despre pocainta, baliverne pentru telenovisti. Acum ex-amanta ar trebui sa se casatoreasca cu un strungur, sa faca 10 plozi si sa cotizeze lunar la biserica

  2. Vai,fosta amanta a manelistului s-a pocait si ce eveniment national sa inregistrat.Si de ce ,ma rog,trebuie s-o aflam noi/pentru ca manelistul a avut o amanta ,o femeie care a devenit celebra din calitatea de amanta,si acum celebritatea face sa fie data de exemplu altora: „s-a pocait amanta”

Lasă un răspuns