Timişoreanca Brigitte Năstase a făcut furori cu rochia purtată de Revelion

Anul 2017 a prins-o pe Brigitte Năstase în marea familie a soţului ei, Ilie Năstase. Fosta glorie a petrecut revelionul cu fiul său adoptat, Nicholas, şi iubita acestuia, Alessia, dar şi cu fiica secretă, Nathalie (40 de ani), primul copil din cei cinci descendenţi ai celebrului tenisman. Brigitte a luat-o şi ea pe fetiţa ei, Sara, pe care o are din mariajul cu Ovidiu Torj, şi au mers la Braşov, la un local.

Brigitte Năstase (38 de ani) a făcut furori la Braşov cu ţinuta ei de Revelion. Deşi nu era pentru prima dată când o îmbrăca, bruneta a scos din dulap rochia Prada care i-a adus un trofeu de la Iulia Albu şi a accesorizat-o cu o blană elegantă, dar şi cu o pereche de pantofi „Valentino”, bruneta a depăşit toate aştepătările, pentrucă ţinuta i-a dat un aer rafinat.

Era şi normal să scoată toate aceste accesorii de lux din dressing, doar avea întâlnire cu copiii soţului ei! Fostul tenismen a petrecut noaptea dintre ani alături de fiul său Nicholas şi iubita acestuia, dar şi împreună cu fiica sa Nathalie Năstase (foto dreapta), despre care se ştiu mai puţine lucruri.

Focoasa şatenă are 40 de ani, trăieşte în Canada, unde lucrează la un restaurant, şi e necăsătorită. Fiica „secretă” este primul său copil, care s-a născut la Paris în 1975, în urma mariajului cu modelul belgian Dominique Grazia.

În cartea sa autobiografică, apărută la editura Rao, Năstase recunoştea că a avut circa 2.500 de femei. Doar cu patru a ajuns la altar. Fostul tenisman mai are patru copii. Nicholas (28 de ani) şi Charlotte (26 de ani), înfiaţi în timpul mariajului cu Adelaide Alexandra King, şi Alessia (13 ani) şi Emma (10 ani), născute din relaţia cu Amalia Teodorescu. În prezent e căsătorit cu Brigitte Sfăt (39 de ani), care are doi copii dintr-o relaţie anterioară: Robert (15 ani) şi Sara (7 ani).

m.click.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns