Timișoreanca Brigitte Năstase a confirmat relația cu un alt bărbat! Ce a declarat vedeta

Brigitte Năstase a pus stop relației cu Ilie.

Nu doar că cei doi au încheiat orice fel de legătură, dar Brigitte a mărturisit că și-a făcut un nou iubit cu care pare să fie foarte fericită. Deși ei au introdus divorțul în luna februarie, au încercat de-a lungul acestor luni să refacă relația, însă fără succes.

Brigitte Năstase a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a făcut marele anunț cu privire la statusul căsniciei lor.

Vedeta este sigură că despărțirea definitivă este cel mai bun lucru pe care pot să-l facă, iar Brigitte a găsit deja un alt bărbat cu care să-și înlocuiască soțul.

„Dragii mei, după cum știți, în februarie am decis să introduc divorțul, iar în tot acest timp am încercat în nenumărate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră.

Din păcate, poate și datorita temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum și am început o altă relație.

Din acest moment Ilie este la fel de liber să își refacă viața. Vreau să îi mulțumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viața mea, că alături de el m am simțit iubită ca o adevărată prințesă și îi doresc sincer să fie fericit”, a fost mesajul publicat de Brigitte Năstase.

Relația dintre ei a fost plină de momente tensionate, au ajuns să se certe în plină stradă, să plângă sau să-și facă declarații intime. Dar cu toate acestea, iubirea dintre ei nu a fost de ajuns și au ajuns la finalul relației.

Brigitte Năstase și Ilie au fost pe punctul de a se împăca

„Eu sunt singură. El nu era singur ultimele dăți, era cu fete. Ne-am întâlnit la mare. El era cu fetițele lui și cu fosta soacră. Nu avea unde să stea așa că l-am primit în apartamentul meu și a dormit la mine. Întortocheate sunt căile Domnului! Având un suflet mare m-am gândit să-l găzduiesc în apartamentul pe care l-am achiziționat anul trecut. Mi-e drag si încă am o slăbiciune pentru el. Îi voi deschide ori de câte ori va bate la ușa mea. De ce să nu-i deschid ușa? De ce să nu stăm împreună la masă?(..) Normal că îi iubesc, dar nu au a face sentimentele pe care le am eu cu greșelile pe care le face el față de mine. În momentul în care l-am cunoscut, mi-a spus că e un tip foarte pașnic și fidel. Cinci ani de zile a fost cu mine sută la sută. Nu poate spune cineva că a avut vreo aventură cu vreo femeie. Lucrurile s-au stricat la un moment dat. Anturajul l-a stricat. Profită ( prietenii lui Ilie n.r) de faptul că Ilie cade mai repede în păcat. Noi suntem într-un divorț și eu nu l-am retras”, a explicat Brigitte Sfăt.

text și foto: click.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timișoreanca Brigitte Năstase a confirmat relația cu un alt bărbat! Ce a declarat vedeta

Lasă un răspuns