Timişoreanca Alina Vidican a refuzat 600.000 de euro şi câteva proprietăţi oferite de Borcea pentru a divorţa

Cristi Borcea i-ar fi oferit soţiei, Alina, 600.000 de euro, plus câteva proprietăţi, în schimbul divorţului. Se pare însă că timişoreanca nu vrea sub nici un chip să-i acorde această libertate soţului ei, spun apropiaţi ai celor doi.

În ultimele zile, pe baza acestui scandal s-a mai scris un episod, conform căruia Valentina Pelinel a petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al lui Cristi Borcea, Gigi Becali.

Acesta din urmă a recunoscut că aşa a fost, însă spune că Valentina se afla la altă masă, e drept, în hotelul său, însă nu şi-au vorbit, doar s-au salutat şi şi-au urat toate cele bune pentru noul an.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Timişoreanca Alina Vidican a refuzat 600.000 de euro şi câteva proprietăţi oferite de Borcea pentru a divorţa

  1. Pai nu e proasta cea care a dus la divortul smenarului din fotbal de sotia sa cu care avea trei copii, acum fiind ea insasi inselata vrea bani fara numar! Va pretinde o pensie alimentara care pana la majoratul copiilor va fi peste ce ii da Borcea acum. Vidican nu stie cum se castiga un ban lucrand corect iar acum cand Fat frumos s-a plictisit de ea se vede aruncata la gunoi

Lasă un răspuns