Timişoara, oraşul îndrăgostiţilor

„După ce a văzut surpriza m-a sunat. De abia se abţinea să nu plângă. A fost emoţionat. Mi-a spus că mă iubeşte”, spune timişoreanca Magdalena Mariea Gheban.

Ea a dorit să-i facă o surpriză iubitului ei, lipind circa 500 de bileţele pe maşina lui, pe care a scris mesaje de dragoste.

„Te ador!”, „Te iubesc!”, „Cu tine sunt cea mai fericită!”, „Hai să îmbătrânim împreună!”, sunt doar câteva dintre „postările” lăsate pentru iubit.

„Recunosc, m-a durut puţin mâna de la câte bileţele am scris, iar când le-am lipit pe maşină m-a ajutat o prietenă. Le-am pus seara şi voiam să aibă surpriză dimineaţa, dar am plecat să duc o prietenă acasă şi părea că începe ploaia.

Îmi era să nu strice toată surpriza, aşa că mi-am sunat iubitul să coboare până la maşină. A văzut şi s-a emoţionat. M-a sunat, i-am spus că mă întorc imediat la el.

Când am ajuns erau deja oameni şi fotografiau maşina”, spune tânăra romantică. Totul a pornit de la o idee pe care a văzut-o pe internet.

Iubitul ei era mâhnit deoarece Magdalena urma să plece din ţară pentru câteva zile, aşa că tânăra s-a gândit să-l înveselească. „Suntem împreună doar de vreo trei luni, însă este o iubire aparte”, spune timişoreanca. Cei doi nu sunt, desigur, singurii îndrăgostiţi din urbe.

Pe picioarele podurilor din Timişoara sunt scrise poezii de dragoste sau mesaje pentru iubite şi nu de puţine ori, pe stradă, bănăţeni cu o istorie bogată în urmă merg ţinându-se de mână, ca la prima întâlnire.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timişoara, oraşul îndrăgostiţilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare