„Timişoara nu mai e oraşul pe care îl ştiam”, spune actriţa Carmen Tănase, după ce a văzut ornamentele de Paşti din centrul urbei

Prezentă în Timişoara, zilele trecute, actriţa Carmen Tănase s-a arătat dezamăgită de unele ornamente care „înfrumuseţează” centrul urbei, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Actriţa a publicat pe contul personal de Facebook un clip în care apar iepurii şi ouăle realizate din beteală, cu textul: „Eu n-am văzut ornamentele de la Bucureşti, că sunt pe drumuri, le-am văzut, însă, pe astea din Timişoara şi mă ustură ochii! Hai, că domnul Robu e un artist, ce iepurașu’ mă-sii!”.

Clipul a atras mii de vizualizări şi comentarii pe măsură. Primarul Timişoarei a fost chiar ironizat la un moment dat, în cadrul comentariilor care au apărut la această postare.

„Credeam că trimiţi poze cu trandafiri din Parcul Rozelor. Ai greşit oraşul. Nu e Timişoara. Dacă erai şi tu atentă la şcoală la geografie! Cred că eşti la Carnavalul de la Libreville!”, este unul dintre comentarii, la care Carmen Tănase a răspuns: „Cu regret spun, Timişoara nu mai e oraşul pe care-l ştiam şi-l admiram!”.

Iepurii şi ouăle din beteală din centrul Timişoarei au un loc aparte în mediul online. Zeci de poze şi comentarii au apărut pe internet criticându-le.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “„Timişoara nu mai e oraşul pe care îl ştiam”, spune actriţa Carmen Tănase, după ce a văzut ornamentele de Paşti din centrul urbei

  1. Perfect adevarat, Timisoara cu Robu primar nu mai este orasul frumos de alta data. Au nenorocit spatiul verde din Piata Operei cu mizeriile , tiganiile alea de iepurasi si oua luate de la tigani second hand. Rusine Primarului Robu, da pe el nu il intereseaza ca nu isi face Sarbatorile Pascale in Timisoara. Orasul se transforma in ceva grotesc. Uitati-va la terasele di aceeasi piata ce mobilier stricat si murdar-jegos au si nu ii controleaza nimeni. Au scos pavimentul sa se racordeze la utilitati si l-au distrus. Timisoara este orasul nimanui, ce sa vorbim de capitala Europeana este prea mult. Aici se scot bani grei pe panselute, copaci tip tarus, cosuri de gunoi fara numar, pentru firmele italienilor si a celor din familia PNL.

Lasă un răspuns