Timişoara, mereu surprinzătoare! FOTO

Timişoara le oferă bănăţenilor şi celor care se află doar în vizită în urbea de pe Bega imagini şi întâmplări unice, care rămân în amintirile legate de unul dintre cele mai frumoase oraşe din ţară.

Zona centrală a burgului este, se pare, cea mai căutată de către mirese. E posibil ca aici să se afle şi cele mai renumite saloane de înfrumuseţare, din moment ce în Piaţa Victoriei pot fi văzute, adesea, tinere îmbrăcate casual, dar care poartă un voal de mireasă, după ce au ieşit de la un salon de profil.

mireasa Timisoara

Şi fântâna cu peşti este renumită nu doar în Banat, ci în întreaga ţară. Zeci de poveşti de dragoste s-au scris în preajma acesteia. Sunt persoane care cred că, dacă aruncă un bănuţ în fântână şi îşi pun o dorinţă, mai devreme sau mai târziu, ea li se va împlini.

Există, însă, şi oameni care se străduiesc să ţină fântâna curată şi o golesc de bănuţi… iar visele probabil că nu se mai îndeplinesc chiar toate.

fantana

Uneori, artiştilor li se pare atât de frumoasă Bega, încât devin pe loc inspiraţi. Astfel, pe malurile acesteia pot fi găsite diverse lucrări de artă şi, nu de puţine ori, diverşi cântăreţi se opresc să încânte trecătorii.

artisti Timisoara


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns