Timişenii, răsfăţaţi cu oferte de vacanță

A venit vara, arșița e din ce în ce mai greu suportabilă, e clar, e vremea unei binemeritate vacanțe.

Și unde poate fi mai nimerit să te retragi pentru a te bucura atât de mare, cât și de munte, decât ”Insula de smarald”, cum e supranumită insula grecească Thassos?

Situată în golful Kavala, în partea nordică a Mării Egee, aproape de Grecia continentală, insula nu se află la distanță mare de Keramoti și de estuarul râului Nestos.

Thassos 5

Insulă muntoasă, cu o climă blândă și sănătoasă, cu păduri de un verde viu, intens, ce coboară lin prin nisipul strălucitor până în apele ce reflectă mai multe culori, în nuanțe ce numai aici pot fi văzute, Thassos oferă celor care doresc relaxare plaje liniștite și curate, înconjurate de taverne tradiționale, în care hrana oferită de mare sau de pământul insulei e stropită cu uzo sau cu alte băuturi aromate din tradiția elenă, în ritmuri irezistibile de sirtaki.

Cei care doresc distracție au parte de ea până în zori.

Thassos 5

Și dacă în trecut, conform mitologiei, acest tărâm a fermecat până și zeii, acum și timișenii se pot bucura de clipe de reală desfătare, prin intermediul agenției de turism timișorene Ultramarin, vacanțele de neuitat oferite de aceasta locuitorilor din vestul țării devenind deja tradiție.

Iar cei care doresc să plece în concediu în această perioadă pot avea parte de un beneficiu suplimentar, întrucât, apelând la Ultramarin (situată în centrul Timișoarei, pe strada Nicolae Paulescu nr. 2, vizavi de agenția CFR, site www.ultramarintm.ro), ar putea avea șansa întâlnirii cu una dintre ofertele speciale ”Plătește 1, pleacă 2”. Restul e mare, plajă, munte și soare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns