Timișenii, bătaia de joc a autorităților! Ce au descoperit candidații PMP la Consiliul Județean Timiș? · Jurnal de campanie 3

Lucrări supraevaluate, oameni care trăiesc la limita subzistenței, locuri de joacă pentru copii lăsate în paragină și grave probleme de fond funciar. Sunt problemele descoperite de candidații PMP la Consiliul Județean Timiș, în timpul celor mai recente vizite în mediul rural. Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară se declară total revoltați de disprețul cu care au fost tratați timișenii de politicienii care s-au perindat la putere și care și-au urmărit doar propriile interese, fără să le pese de oamenii simpli.

„La Știuca, se impune refacerea fondului funciar, din cauza problemelor majore generate de funcționari corupți, renegocierea sau rezilierea contractului cu Aquatim, total dezavantajos pentru comunitate și atragerea de investitori străni!”, a declarat Roxana Iliescu, candidatul PMP la Consiliul Județean Timiș, pe care o revoltă și maniera în care sunt cheltuiți banii publici. În orașul Făget, spre exemplu, a discutat cu zeci de oameni care se plâng că lucrările contractate de Primărie sunt supraevaluate.

„NU există transparență în cheltuirea banului public. Administrația actuală a spus NU absorbției de fonduri europene! În satele aparținătoare, Băteşti, Begheiu Mic, Bichigi, Brăneşti, Bunea Mare, Bunea Mică, Colonia Mică, Jupâneşti, Povârgina şi Temereşti NU există apă potabilă, canalizare și curent! Rușine!”, a exclamat Roxana Iliescu.
Condiții grele în care își duc traiul timișenii nu sunt doar în mediul rural, ci și în marile orașe. În municipiul Lugoj, în secolul XXI, chiriașii din zona Mondial trăiesc în condiții precare.

Au fost uitați de autorități. Nu au de unde să bea apă, pentru că cea care curge la robinete nu este potabilă, nu au drumuri asfaltate, iar copiii trebuie să meargă pe jos o oră pentru a ajunge la școală. Sunt 800 de suflete cărora oamenii politici le-au întors spatele, dar la care revin din patru în patru ani, pentru a le cere din nou votul și pentru a-i minți că le vor oferi un trai mai bun. Mizeria, nevoile și sărăcia lucie în care trăiesc rămân singura realitate pe care o cunosc. În aceste condiții, supărarea oamenilor față de autorități este justificată, mai ales acum, în plină campanie electorală, când exponenții acelorași partide se perindă prin fața lor cu fel de fel de promisiuni fantasmagorice. Tot în contextul aproprierii alegerilor, timișenii reclamă un adevărat val de persoane cărora autoritățile le facilitează acordarea vizelor de flotant. (P)


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Timișenii, bătaia de joc a autorităților! Ce au descoperit candidații PMP la Consiliul Județean Timiș? · Jurnal de campanie 3

  1. acesti PMP-isti or fi descoperit ei ceva.dar credeti ca pe ei ii descopera cineva? la alegeri ma refer. nu-i voteaza nici fostii simpatizanti ai BADARANULUI.

  2. Imi permit sa-i intreb pe onestii politicieni de unde vine partidul PMP ? Oare nu cumva sunt cei care au condus pana acum 2-3 ani judetul ca fiind PD, cu dl Ostaficiuc la sefia Consiliului Judetean Timis ? Si atunci cine or fi oare politicienii care i-au mintit ani de zile pe bietii oameni din satele alea uitate de lume ? Nu iau apararealui Bojin, ca nici el nu merita, dar hai sa nu mai mintim oameni in fata! Nu va e rusine, nesimtitilor ? Sper sa nici nu intrati in pragul electoral, va doresc din suflet asta !!

Lasă un răspuns