Timba, debut pe teren propriu în faza semifinală

Calificată de pe primul loc din grupa a 3-a, în care a suferit o singură înfrângere, la Oradea, Timba şi-a aflat programul din faza următoare, semifinală, a eşalonului secund.

„Urşii” vor debuta în seria de şase de echipe cu un duel pe teren propriu. În 21 februarie, de la ora 16, la sala „Constantin Jude”, formaţia aflată sub comanda lui Bogdan Murărescu îşi va măsura forţele cu CSU Ştiinţa Bucureşti.

Vor urma, în ordine, meciurile cu Municipal Olimpic Baia Mare (28 februarie, în deplasare), CSM Ploieşti (6 martie, în deplasare), Politehnica Iaşi (13 martie, acasă) şi Cuza Sport Brăila (20 martie, în deplasare).

Prima etapă din returul fazei semifinale o va găsi pe Timba în capitală pentru confruntarea cu CSU Ştiinţa Bucureşti (3 aprilie).

În continuare, programul este următorul: cu Municipal Olimpic Baia Mare (10 aprilie, acasă), cu CSM Ploieşti (17 aprilie, acasă), cu Politehnica Iaşi (24 aprilie, în deplasare) şi cu Cuza Sport Brăila (15 mai, acasă).

Turneul final va avea loc la începutul lunii iunie.

„Toate adversarele noastre sunt puternice şi vor să promoveze, poate mai puţin Baia Mare. Echipele s-au întărit în această perioadă, şi noi încercăm să facem acelaşi lucru, să fim mai puternici pe câteva poziţii, pentru că ne-am propus să ajungem la turneul final. Încă n-am rezolvat nimic, căutăm trei jucători, dintre care unul sub 20 de ani. Baczo stă şapte luni, el urmează să se opereze, apoi va intra într-un program de recuperare, sperăm să ne ajute în sezonul viitor. Kovacevici mai stă şi el cu tendinita. Am jucat vineri, am avut liber până luni, iar acum ne antrenăm, întrucât pauza este scurtă, de doar două săptămâni, şi trebuie să băgăm cel puţin două echipe sub noi. Primele patru merg la turneul final”, ne-a declarat Bogdan Murărescu.

Perioada de transferuri s-a deschis marţi şi se va închide joia viitoare.

Dacă se va califica la turneul final, Timba vrea să solicite organizarea competiţiei la Timişoara!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns