Test util pe ploaie şi vânt >> Unirea Sânnicolau Mare – Ripensia Timişoara 1-4 (1-2)

Disputată sub auspicii meteorologice nefavorabile, de ploaie şi vânt, partida dintre Unirea Sânnicolau Mare şi Ripensia Timişoara a reprezentat totuşi un test util pentru ambele echipe, conform concluziei trase de antrenori.

Liderul Ligii a IV-a Timiş s-a impus cu scorul de 4-1, la pauză 2-1, graţie golurilor marcate de Mediop (min. 25), Ad. Popa (min. 40), Florescu (min. 80 – autogol) şi Nanu (min. 89).

În plus, Ripensia a lovit de două ori bara, prin Mediop şi Nanu.

Pentru trupa de pe Aranca a punctat atacantul Radu (min. 41).

Galben-roşii au jucat în următoarea alcătuire: Ciui (Rădulescu ’46) – Petrişor (Luca ’46), Stoi, Ştreangă (Apro ’46), Toma (Popescu ’46) – Ad. Popa (Ungureanu ’46), Zaluschi (Păscăleanu ’46), Francescu (Stancu ’46), Nanu – Mediop, Briciu (Bobină ’46).

Unirea Sânnicolau Mare a răspuns cu Sitaru – Nagy, Blaga, Dalu, Galea – Vasilcin, Stoianov, Budur – Radu, Popa, Crişan.

„A fost bine, ţinând cont că ne aflăm într-o perioadă de pregătire. Cu o zi înainte de meci am avut două antrenamente, s-a simţit o uşoară oboseală, dar acest lucru nu ne-a împiedicat să câştigăm. Suntem mulţumiţi de noile achiziţii, corespund pe ceea ce ne dorim, sperăm ca evoluţiile lor ulterioare să fie precum cele din jocurile de pregătire. Vrem să fim în situaţia de a alege primul 11 cu greutate. Nimeni nu este deocamdată titular sau rezervă”, ne-a declarat antrenorul secund al Ripensiei, Orlando Trandu.

El a lăudat calitatea suprafeţei de joc de pe „Voinţa”, terenul cu numărul doi al bazei din Sânnicolau Mare: „Terenul s-a prezentat foarte bine, gazdele l-au tăvălugit. Păcat că a plouat în ziua jocului, a fost şi un vânt destul de puternic. Este bine că am terminat meciul fără accidentări, a fost un antrenament bun pentru ambele echipe”.

Nicolae CaprarescuTehnicianul Nicolae Căprărescu, de la Unirea Sânnicolau Mare, ne-a spus următoarele: „Ripensia este o echipă omogenă, solidă, bine aşezată în teren şi bine pregătită fizic, cu individualităţi. Am încercat să le ţinem piept, dar am luat două goluri pe final. Pentru noi a fost un test util, mi-am dat seama la ce trebuie să mai lucrăm şi ce nivel de pregătire avem la ora actuală. Terenul s-a prezentat grozav ţinând cont de faptul că a plouat”.

Formaţia de pe Aranca nu i-a avut la dispoziţie în amicalul de miercuri pe Uzun, Boangheş, Cărpinişan (învoiţi) şi Clej (accidentat).

Ripensia va juca sâmbătă, la Urseni, cu Crişul Sântandrei, ora de start nefiind încă stabilită.

În aceeaşi zi, de la 11, pe „Voinţa”, Unirea Sânnicolau Mare va primi vizita divizionarei a treia Mama Mia Becicherecu Mic.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns