TEROARE LA BERLIN! 12 morţi şi 48 de răniţi după un atac cu camion la Târgul de Crăciun – VIDEO

Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte 48 au fost rănite după ce un individ a intrat aparent intenţionat cu un camion într-un grup de oameni, la Târgul de Crăciun din Berlin, afirmă surse citate de presa germană.

Poliţia germană suspectează că incidentul a fost un act intenţionat, probabil cu caracter terorist, afirmă surse citate de publicaţia Berliner Zeitung.

Incidentul a avut loc luni seară în zona Breitscheidplatz. Un individ a intrat cu un camion într-un grup de oameni, relatează publicaţia Die Welt.

Poliţia nu a putut stabili, până la ora transmiterii acestei ştiri, dacă este vorba de un act deliberat sau de un accident.

UPDATE: Șoferul camionului a fost prins de către autorități, după ce reușise să fugă. Atacatorul nu a fost singur în camion, ci alături de un complice. Acesta a fost găsit mort. Conform unor informații, șoferul ar fi un polonez și ar lucra de 15 ani în Germania.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “TEROARE LA BERLIN! 12 morţi şi 48 de răniţi după un atac cu camion la Târgul de Crăciun – VIDEO

    1. Chestia cu „in detrimentul romanilor” nu e corecta, Roamnis este membru deplin al UE si orice roman se poate stabili in Germania, fara probleme si fara restrictii. Cu conditia – ei, asta este – sa aiba subzistenta asigurata prin munca. Arabii pot veni si asa… nu le cere nimeni sa munceasca.

Lasă un răspuns