Tată pentru a patra oară, Adrian MUTU a dat o PETRECERE cu LĂUTARI în cinstea fiului său pe care îl are cu timişoreanca Sandra Bachici

Adrian Mutu nu îşi mai încape în piele de fericire. De 3 zile petrece încontinuu. A devenit tată pentru a patra oară şi vrea ca întreaga lume să se bucure alături de el. Cu câţiva prieteni a sărbătorit marele eveniment. Nu au lipsit voia bună şi lăutarii.

Cântă şi petrece cu cei mai apropiaţi oameni din anturajul lui. Şi toţi ridică paharele în cinstea celui mai nou membru al familiei Mutu: Tiago, al patrulea copil al fostului internaţional. Petrecăreţii nu o uită nici pe proaspăta mămică şi îi dedică şi ei o piesă.

Petrecerea a avut loc în prima noapte după ce Adi Mutu a devenit tată. Când distracţia a luat sfârşit s-a întors în maternitate, la soţia lui. După câteva ore, fotbalistul le-a transmis fanilor de pe Facebook urări de sărbători într-o manieră emoţionantă.

În fotografia postată pe pagina de socializare, „briliantul” şi băieţelul său dorm unul lângă celălalt. „Hristos a înviat! Paşte fericit tuturor!” este mesajul care însoţeşte imaginea cu peste 16 mii de aprecieri. Sandra Mutu i-a dăruit fotablistului al patrulea copil în Vinerea Mare.

Mândru peste măsură, Mutu a imortalizat momentul şi a anunţat că bebeluşul are 3,6 kilograme şi 53 de centrimetri.

Sandra şi Adrian şi-au unit destinele la începutul anului trecut, pe o plajă exotică din Cuba.

Au vorbit în exclusivitate pentru Observator despre relaţia lor şi cele mai frumoase momente ale sarcinii.

Sandra are 23 de ani şi este din Timişoara. Este un fotomodel de succes şi în 2010 a câştigat titlul de Miss România.

Adrian Mutu are 38 de ani şi mai are trei copii, un băiat şi două fete, din cele două căsnicii anterioare, cu Alexandra şi Consuelo.

observator.tv


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Tată pentru a patra oară, Adrian MUTU a dat o PETRECERE cu LĂUTARI în cinstea fiului său pe care îl are cu timişoreanca Sandra Bachici

Lasă un răspuns