Tânăra sechestrată şi bătută 22 de ore de iubitul gelos își tratează traumele într-un show TV: ”Voi rămâne în București să trăiesc clipa!”

Georgiana Radu, lugojeanca de 26 de ani care a fost snopită în bătaie de iubitul gelos, cu nouă ani mai în vârstă, începe să vadă viața cu alți ochi, susțin specialiștii care o au în grijă.

Georgiana RaduTânăra, care a scăpat din mâinile agresorului cu trei coaste rupte, părul smuls și întreg corpul tumefiat, a acceptat provocarea postului nou lansat Happy TV, de a face parte dintr-un format original care își propune să găsească soluții pentru problemele ei și ale altor patru femei, sub numele ”Dreptul la fericire”, în cele trei luni pe care le vor petrece în ”Casa Fericirii”.

Ca și colegele ei, Georgiana va fi ajutată de specialiști să-și depășească trauma și, se pare, terapia începe să dea rezultate. “Deși am emoții, știu că voi cunoaște oameni fascinanți. Și, de ce nu, la final voi rămâne în București, să-mi trăiesc clipa”, le-a mărturisit Georgiana celor din echipă.

Citeşte şi:

SENTINŢĂ JENANTĂ în cazul agresorului Georgianei, fata sechestrată şi bătută de iubit 22 de ore

Acum, când deja primește ajutor, tânăra și-a făcut ordine în gânduri și și-a stabilit și obiective pe termen lung: ”împlinirea din punct de vedere profesional, dar și personal, întemeierea unei familii, copii, liniște sufletească şi speranța că experiența urâtă prin care am trecut va putea ajuta persoanele care au trecut sau încă trec printr-o situație de genul acesta”.

Continuarea şi mai multe imagini pe libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Tânăra sechestrată şi bătută 22 de ore de iubitul gelos își tratează traumele într-un show TV: ”Voi rămâne în București să trăiesc clipa!”

Lasă un răspuns