Suicidal Tendencies, la Timişoara

Suicidal Tendencies, trupa legendară de metal/punk/crossover va concerta pentru prima dată în România pe scena principală a celei de-a doua ediții a Revolution Festival, pe 3 iunie.

Mike Muir și colegii săi vor genera o adevărată nebunie pe scena de la Muzeul Satului Bănățean. Pentru această ocazie specială au pregătit o surpriză tuturor fanilor din România: celebrul toboșar Dave Lombardo (Slayer) li se va alătura pe scenă.

Trupa a fost fondată în 1981, în California, de vocalistul Mike Muir, singurul membru încă activ, din componența originală a formației. Au devenit celebri în 1983, prin intermediul albumului de debut și mai ales datorită single-ului ”Institutionalized”, piesă al cărei videoclip punk a fost printre primele difuzate pe MTV.

De asemenea, de-a lungul anilor, Suicidal Tendencies a avut o mare influență asupra viitoarelor trupe de speed/trash metal. După o perioadă de pauză, trupa s-a reîntors cu un nou album.

Festivalul va avea loc în 3 și 4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro. Promoția Early Bird s-au epuizat, mai sunt disponibile, însă, un număr limitat de bilete la prețul special de 74,99 lei/18 euro/2.199 RSD. Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara) și pe site-ul oficial,  www.revolutionfestival.com.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns