Ştefan Hruşcă, în recital pe scena Operei din Timişoara

Ștefan Hrușcă le propune admiratorilor săi din Banat o întâlnire pe pragul primăverii: cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul cantautorului maramureşean se vor auzi live în spectacolul ce va avea loc vineri, 2 martie, de la ora 20, la Opera Națională Română din Timișoara.

Șlagăre precum „Fostele iubiri”  sau  „Un copac cu flori”   și răscolitoarea „Rugă pentru părinţii” vor face parte, după cum promite artistul, din repertoriul unui „concert al refrenelor nemuritoare”.

„Cariera muzicală a lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul Cenaclului <<Flacăra>>. Într-un interval de doar trei ani, între 1981 şi 1984, Ştefan a străbătut țara în lung şi în lat şi a cântat în peste 1. 000 de concerte, vocea sa caldă cucerind inimile românilor.

Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă,  Ştefan Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folkişti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: <<Rugă pentru părinți>> (1984), <<Urare pentru îndrăgostiți>> (1986), <<Fostele iubiri>>, (1995), <<Balade speciale>>  (2007) şi, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene”, subliniază organizatorii concertului de la Operă.

„Mă copleşeşte, ca de fiecare dată, emoţia revederii.  Vă aştept în prag nins de primăvară, să ne încălzim cu  cântece foarte dragi sufletului meu”, mărturiseşte Ştefan Hruşcă, referindu-se la apropiata întâlnire cu publicul timişorean. Artistul va fi acompaniat de formaţia „Mario Band” (Mario Florescu-tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție). Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Operei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ştefan Hruşcă, în recital pe scena Operei din Timişoara

Lasă un răspuns