Spuma show-biz-ului, la rugă în Timiş: Aurel Tămaş, Laura Lavric, Mihaela Petrovici, Ciprian Pop, Paul Ananie, Anda Adam, Corina şi alţii

Vor fi trei zile de mare sărbătoare într-o comună din Timiş, în 8, 9 şi 10 septembrie, când este programată ruga localităţii. Dacă vremea va permite, petrecerea va avea loc în Parcul Izvor, unde sunt preconizate acţiuni diverse, pe gustul tuturor, cu participarea unor nume de prim-plan ale show-biz-ului.

Festivităţile de la Giarmata vor debuta cu o slujbă religioasă, urmată de o agapă în curtea bisericii. Apoi, va începe petrecerea, în prima zi urmând a cânta Mihaela Petrovici, Ciprian Pop şi Paul Ananie. Surpriza serii va fi prezenţa îndrăgitului solist Aurel Tămaş.

Ziua de sâmbătă va începe cu un concurs de raliuri, pasionaţii de automobilism fiind provocaţi la o doză de adrenalină. După-amiază se va desfăşura partea artistică, asigurată de ansambluri de dansuri din Timiş, Arad şi Caraş-Severin, printre care şi „Sânziene bănăţene” din Giarmata, ansamblu laureat cu premiul „Lada cu zestre”.

Pe scenă vor urca artişti de top, responsabili cu voia-bună fiind Grupul Etno, Corina şi Anda Adam.

Ziua de duminică debutează cu un turneu de fotbal pentru copii, pentru ca seara să fie dedicată muzicii autentice, cu îndrăgiţii solişti Mihaela Petrovici, Laura Lavric.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Spuma show-biz-ului, la rugă în Timiş: Aurel Tămaş, Laura Lavric, Mihaela Petrovici, Ciprian Pop, Paul Ananie, Anda Adam, Corina şi alţii

  1. Pentru astfel de tampenii sunt bani, dar pentru canalizare, pentru scoli, pentru asfaltarea strazilor nu sunt. La ce ne trebuie ruga?

Lasă un răspuns