Spectacol original într-o localitate din Timiş

”Manifest Vocal” este un spectacol original, în care se îmbină diverse genuri de muzică (pop, rock, clasic). Evenimentul, organizat la inițiativa Asociației pentru Cultură și Tradiție ”ASOCULT”, doreşte să aducă o contribuție la viața culturală a comunei timişene Voiteg.

Aflat la cea de-a V-a ediție, spectacolul s-a bucurat până în prezent de aprecierea publicului larg, nu doar pentru că a oferit o diversitate de genuri muzicale, dar și pentru faptul că protagoniștii nu au fost întotdeauna neapărat artiști profesioniști, ci și persoane amatoare, cu chemare pentru muzică.

La edițiile precedente au evoluat pe scenă ingineri, economiști, medici, arhitecți, studenți şi elevi, pe care i-a unit plăcerea de a cânta. Ediția din acest an, care va avea loc sâmbătă, de la ora 16, la sediul Asociației pentru Cultură și Tradiție ”ASOCULT” (com.Voiteg nr.84) oferă publicului un recital susținut atât de artiști profesioniști consacrați (artiştii lirici Imre Beatrix Leila și Iulian Ioan Iosip, de la Opera Națională din Timișoara) cât și de artiști amatori, dar deja cunoscuți pentru valoarea lor publicului meloman din Timișoara (Vadim Cruscov si Evelyne Cojocar).

Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă, a susținut acest proiect.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns