SPECTACOL FABULOS în centrul Timişoarei

Un inedit spectacol multimedia, cu proiecţii 3D menite să atragă toate privirile şi să transforme peisajul citadin într-un decor fabulos îi aşteaptă pe timişorenii care vor trece în această seară, la lăsarea întunericului, prin Piaţa Victoriei.

În cadrul programului „Check-OuTimişoara – Capitala Tineretului din România”, amatorii de imagini inedite vor avea parte, la ora 21, de un show de video-mapping pe faţada Operei din oraşul de pe Bega.

Într-o comună din Timiş se petrec lucruri demne de Vestul Sălbatic – FOTO/VIDEO

„V-am pregătit un eveniment multimedia complex, care se folosește de toate elementele faţadei unei clădiri şi le integrează într-o animaţie 3D. «Relieful» clădirii devine protagonistul unui spectacol impresionant, în care fiecare detaliu arhitectonic primeşte rolul său, printr-o proiecţie dedicată”, afirmă organizatorii, adăugând că, în deschiderea show-ului, DJ K-lu va însufleţi atmosfera cu un mix de ritmuri şi imagini.

REVOLTĂTOR! Eleve agresate sexual de un profesor, la Timişoara

Timişorenii au mai avut parte de un spectacol 3D similar în vara anului 2011, când în centrul evenimentului s-a aflat Palatul Baroc. Cu ajutorul unor proiecţii extrem de inspirate, zidurile au prins viaţă în aplauzele unei impresionante mulţimi de spectatori.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns