Sorin și Anemarie, mai tari ca Robu și Vasile! GALERIE FOTO

”E vremea înfăptuirilor!”, spunea Nicolae Robu la începutul mandatului, lansând o provocare al cărei slogan spunea totul. Chiar așa, ce poate fi mai înălțător pentru un politician decât înfăptuirile sale, lucruri care rămân în urmă și amintesc de prezența sa? Bulevardul Michelangelo, Piața Unirii, Piața Libertății, malurile Begăi și alte înfăptuiri ale ”erei Nicolae Robu” vor aminti, peste ani și ani, de înfăptuirile din această perioadă, gâdilând orgoliul narcisist al primarului Timișoarei.

Se poate ceva mai înălțător? Da, se poate, iar răspunsul ni-l oferă un alt șef din administrația locală, city-managerul Sorin Drăgoi. La Timișoara nu e doar ”vremea înfăptuirilor”, slogan care seamănă cu un clișeu electoral, ci e vorba de ceva mai profund, mai uman, mai încărcat de emoție.

La Timișoara e ”vremea dragostei”, iar albumul postat pe Facebook de Anemarie, iubita city-managerului, este cea mai sugestivă mărturie.

În timp ce Robu se chinuie cu scurgerile de apă de la Michelangelo, city-managerul se plimbă prin India. Are probleme primarul cu Curtea de Conturi, Sorin Drăgoi dă o fugă până în Emirate. Nu sunt bani pentru Poli, city-managerul e la Paris, arătându-ne cât de frumoasă este viața atunci când ești îndrăgostit.

Poate fi un bulevard sau un pasaj mai emoționant decât un sărut lângă Turnul Eiffel? Nici vorbă, mai ales când Anemarie este chiar fosta secretară a lui Nicoale Robu.

”E vremea dragostei”, o putem spune apăsat, iar de Sorin Drăgoi ne vom aminti ca despre un șef al Timișoarei care a rămas cu o mare iubire, Anemarie. Robu rămâne cu Michelangelo, Piața Unirii, Piața Libertății și cu… Vasile! Ce frumoasă e viața…

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Sorin și Anemarie, mai tari ca Robu și Vasile! GALERIE FOTO

  1. PAI SE CASTIGA BINE IN PRIMARIE UNII AU 1000 LEI NET ALTII 6000 NET DE 2 ROMANII UNA A PROFITORILOR ALTA A SCLAVILOR

Lasă un răspuns