Sorin Grindeanu, invitat la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump

Premierul Sorin Grindeanu și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, au fost invitaţi la ceremonia de învestire a preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump.

Invitaţia a fost făcută către cei doi înalţi oficiali români pentru vineri 20 ianuarie, atunci când va avea loc ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump.

Evenimentul va avea loc la Washington, începând cu ora 19, ora României. După ceremonie, va avea loc şi o paradă specială.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Sorin Grindeanu, invitat la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump

  1. invitatia a fost facuta de un om de afaceri american si nu de administratia prezidentiala.cine stie ce contracte se vor da ulterior.haida de il stiu amercanii pe dragnea si grndeanu.sa fim seriosi.

  2. nu-mi vine sa cred! daca ar fi sa citez din parazitii as spune: ce glume de cacat ai in tine …
    donald duck trimite invitatii tuturor presedintilor si premierilor – cine e idiotul care crede ca doar sorinel pustiu e invitat!!!
    PS: Lazare – revino-ti!

  3. Va felicit Domnule Priministru Sorin Grindeanu pentru prestatiile Domniei Voastre in dialog cu presa , pentru raspunsurile la obiect , pentru respectul care-l acordati locurilor din copilarie , pentru modul cum tratati si respectati persoanele de vrasta treia , printre care se numara – asa cum cu mandrie sustineti – si parintii Domniei Voastre .Daca viata nu Va schimba si reusiti sa ajungeti la vrasta noastra acelasi om precum Familia Profesori Grindeanu azi -model pozitiv , din toate punctele de vedere – noi vom avea in sfarsit o viata mai linistita , stiindu-ne pe maine bune .DOAMNE AJUTA .

Lasă un răspuns