Smiley şi Phaser concertează în Piaţa Victoriei, la aniversarea Verde pentru Biciclete

Verde pentru Biciclete va sărbători un deceniu de existență, bănățenii iubitori de plimbări pe două roți fiind invitați, în 14 aprilie, la ”Pedalarea de primăvară”.

Bicicliștii se vor întâlni, ca de obicei, pe platforma Timco – Casa Verde pentru Biciclete (Calea Circumvalațiunii), la ora 16, atmosfera urmând să fie întreținută de Dj Armies și Mc Bogdan Nicolai. La ora 17,30 se va da startul pedalării de 10 kilometri prin Timișoara, cu oprire în Piața Victoriei, unde cei zece ani de existență vor fi marcați și printr-un concert Phaser și un recital susținut de Smiley.

”Anul acesta, Verde pentru Biciclete sărbătorește un deceniu de existență – 10 ani în care am învățat alături de comunitatea locală regulile unui joc pe care îl jucăm zi de zi. În toți acești ani am avut alături de noi bicicliști cu experiență și începători, zeci de voluntari, parteneri care s-au alăturat cauzei și care și-au dorit, cel puțin la fel de tare ca noi, să fie parte din transformarea în bine a orașului – le suntem tuturor recunoscători și suntem gata să ducem misiunea de a face din Timișoara un oraș unde bicicleta este cu adevărat un mijloc de transport alternativ mai departe.

În acest sens, echipele de voluntari VpB au început să deruleze proiecte care vizează îmbunătățirea calității infrastructurii locale, cursuri de educație rutieră pentru bicicliști și campanii de conștientizare destinate șoferilor. Ne uităm la anii care au trecut cu drag, căci cele peste 17.000 mii de numere <<Verde pentru Biciclete>>, care circulă prin oraș sunt dovada că Timișoara este un oraș al bicicliștilor”, transmit organizatorii evenimentului.

Petrecerea pentru marcarea celor zece ani de existență se va termina în jurul orei 21,30 cu artificii lansate din Parcul Central.

Până în 14 aprilie, timișorenii pot vizita pagina de Facebook a organizației Verde pentru Biciclete, unde pot participa la 10 concursuri cu premii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns