Site-ul cofetăriei Dacianei Sârbu, cu greşeli: „sucesul este garantat”, „aţi alege preferatul”

Bănăţeanca Daciana Sârbu, europarlamentar PSD, si-a deschis, impreuna cu o prietena, o cafenea – cofetarie in centrul Capitalei, anunta presa tabloida. Pe site-ul cofetariei, sectiunea „Despre Mara” contine doua greseli gramaticale. Una din ele aminteste de „succesurile” Elenei Basescu, scrie Hotnews. ro.

„La fel ca oricarui copil, imi plac enorm deserturile, dar pentru ca mama mi-a spus intotdeauna ca nu sunt sanatoase, m-am hotarat sa imi creez propriile deserturi sanatoase. Asa ca m-am informat, am experimentat si am descoperit ca ingredientele naturale sunt cele mai potrivite, iar daca adaugi si putina dragoste sucesul este garantat! ” scrie pe site.

Greşelile pot fi văzute aici.

Cofetaria Mara Mura, situata langa Ateneul Roman, este detinuta de Daciana Sarbu si Alexandra Cristina Voicu, prin firma D&C Sweets. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, cele doua actionare detin cote egale, iar administrator este Alexandra Cristina Voicu.

Potrivit Clik.ro, in 2014 si in 2015 a investit peste 148.000 de lei in amenajarea cafenelei, informatie care se regaseste in declaratia de avere a sotului. In document Victor Ponta a declarat ca sotia si-a imprumutat firma D&C Sweets cu 65.635 de lei in 2014 si cu 83.000 de lei in acest an.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns