Singurul complex balnear de 5 stele din România, inaugurat nu departe de Timişoara! VIDEO

Singurul complex balnear de 5 stele din România, Lotus Therm Spa&Luxury Resort, a fost inaugurat în Băile Felix, după o investiţie de 29,3 milioane euro şi lucrări care au durat mai bine de trei ani.

Întinsă pe aproximativ 47.000 mp, clădirea Lotus Therm este compusă din patru zone – una hotelieră, o bază de tratament ultramodernă, o zonă de agrement (aquaparkul Felixarium) şi o parcare cu 210 locuri.

Complexul are o capacitate de 262 locuri de cazare, în 180 camere (79 camere single, 37 duble, trei pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente, opt suite şi şase apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), precum şi trei săli de conferinţe.

Lotus Therm Spa&Luxury Resort este „singurul din Uniunea Europeană acreditat de ESPAS (European Strategy Policy Analysis System)”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Singurul complex balnear de 5 stele din România, inaugurat nu departe de Timişoara! VIDEO

  1. cine e meseriasul care a filmat? Prezentarea nu are nici o logica, ii tremura mana (poate a iesit de la birt) habar nu are cum trebuie scoase anumite detalii in evidenta. Mai are de invatat, nu oricine e bun la manuit obiectivul!

  2. Unii nu au nici cele mai elementare de geografie! Felix de langa Oradea este ”nu departe de Timisoara”? Adica aproximativ 190 km reprezinta mai putin decat pana la Szeged (vreo 90 km) unde este cel mai mare Aquapark din sud-estul continetului ?! Si pana la Felix mai sunt o duzina de asemenea facilitati…
    Vax articol, vax informatii reale!

Lasă un răspuns