Şi-a revenit Michael Schumacher? Unul dintre apropiaţi dezvăluie: „Am grijă ce spun, dar e adevărat! Am urmărit împreună Marele Premiu din Brazilia, la el acasă”

Michael Schumacher (49 de ani) e în continuă recuperare după accidentul montan suferit în 2013, la schi. Fostul său şef de la Ferrari, Jean Todt (72 de ani), acum preşedintele celord e la FIA, e printre cele câteva persoane care au acces să-l vadă pe fostul pilot german. Acesta a dezvăluit că, recent, a urmărit împreună cu Schumacher ultimul Mare Premiu al anului din 2018.

Todt a dezvăluit că a călătorit în Elveţia, la locuinţa unde este îngrijit Schumacher, şi a urmărit împreună cu acesta victoria lui Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre din Formula 1, în Marele Premiu al Braziliei, de pe 11 noiembrie. Todt a scos la iveală toate aceste detalii într-un interviu acordat celor de la Auto-Bild.

„Am întotdeanuna grijă când spun ceva, dar e adevărat. Am urmărit Marele Premiu al Braziliei în Elveţia, cu Michael!”, a spus francezul Jean Todt, pentru ca mai apoi să continue: „Întotdeauna voi fi lângă el. Pozele sale sunt agăţate la mine în birouri şi apartamente. Timpul petrecut cu Michael va fi întotdeauna cel mai bun din viaţa mea!”, a mai spus Todt, potrivit The Sun.

Jean Todt a fost managerul celor de la Ferrari între 2000 şi 2004, când Michael Schumacher a câştigat patru titluri de campion mondial consecutive. De atunci, cei doi sunt foarte buni prieteni. Todt a îl vizitează de două ori pe lună pe Schumacher.

Cu toate acestea, Michael Schumacher are în continuare nevoie de tratament pentru a se reface complet, conform prosport.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns