Seri Embargo Hub în localitatea timişeană Dudeştii Vechi

În localitatea timişeană Dudeştii Vechi reîncep, vineri, animatele seri Embargo Hub la Dudeştii-Vechi. Proiectul s-a născut în primăvara acestui an, o dată cu cea de-a doua ediție a festivalului Embargo Fest, și a apărut din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală a județului. Manifestarea se adresează în special publicului tânăr, dar este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă.

Atelierele de graffiti, expozițiile de pictură, concertele și party-urile, degustările de produse tradiționale și spectacolele de teatru pentru copii sunt câteva dintre activitățile propuse în cadrul Embargo Hub, un alt scop al acestui proiect fiind promovarea artiștilor locali.

Prima serie de evenimente Embargo Hub a avut loc în perioada 19-20 iulie și a adunat peste 300 de oameni de într-o fostă bază agricolă, lângă gară, la Electric Base, un spaţiu special amenajat pentru cel mai mare festival din zona de vest rurală.

„Noi credem că viitorul acestei zone este agricultura şi nu sondele de gaze şi petrol”. Acesta este mesajul Embargo, în contextul în care toată Câmpia de Vest este concesionată spre exploatare de gaze și petrol şi deja s-au ridicat mai multe sonde în zona Jimbolia, Dudeştii Vechi și Beba Veche.

Embargo Hub este organizat de Asociaţia Culturală Embargo, cu susţinerea Consiliului Judeţean Timiş, a Asociaţiei pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, a Uniunii Bulgare din Banat, Primăriei Dudeştii Vechi şi Asociaţiei „Art Protocol”.

Cei care vor fi prezenţi vineri, 16 august, la ora 23, la Electric Base, vor putea urmări evoluţia artiştilor de la Midiportal (la ora 23), un concert Grave for Sale (la ora 1), prestaţia celor de la Zolevee (la ora 2), respectiv a celor de la Navzar/Midiportal (la ora 4).

Sâmbătă, 17 august, programul Embargo Hub cuprinde, la ora 16, la sediul Uniunii Bulgare din Dudeştii Vechi, o expoziție de costume tradiționale și un atelier de cusut, la ora 17 un workshop de pictură pe faţă și tatuaje pentru copii şi, la ora 18, o reprezentaţie cu spectacolul „Ursul Păcălit de Vulpe”, susţinut de actorii Teatrul „Merlin” din Timişoara.

Cu începere de la ora 23, pe scena Electric Base se vor perinda Midiportal, Adriano Nunez, Chriss Zahary şi din nou Miniportal, oferind tinerilor, până la răsăritul soarelui, o noapte techno-deep house-tech house-minimal-dnb-psy trance.

Accesul la activitățile desfășurate la sediul Uniunii Bulgare este liber, iar intrarea la Electric Base se face de la ora 22 contra unui bilet de 15 lei pe zi sau de 25 de lei pentru ambele zile.

Participanţilor la manifestarea de la Dudeştii Vechi li se asigură gratuit parcarea şi campingul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns