Serbările Zăpezii cu Lidia Buble, Aurel Tămaş, Generalu’ Ionaş şi Diana Selagea, într-o staţiune dragă bănăţenilor

Iarna e în toi, iar bănăţenii amatori de munte şi zăpadă sunt chemaţi să se bucure de ea, la finalul săptămânii, pe una dintre cele mai căutate pârtii de către timişoreni, Piatra Grăitoare, din satul de vacanţă Vârtop.

Ediţia din acest an a Serbărilor Zăpezii programează o serie de concerte, pe mai multe gusturi, precum şi concursuri pentru amatorii de sport şi de distracţie. Cât de aşteptat este evenimentul o arată şi faptul că marea majoritate a locurilor de cazare din zonă, dacă nu chiar toate, au fost deja rezervate…

Serbări cu premii

În perioada 3-5 februarie Primăria Nucet organizează a V-a ediţie a Serbărilor Zăpezii pe pârtia Piatra Grăitoare din Vârtop, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nucet, Agenţia de Management al Destinaţiei Turistice Bihor şi Salvamont Salvaspeo. Ediţia de anul trecut, al cărei invitat special a fost Smiley, a adunat mii de turişti, pensiunile din Vârtop şi din împrejurimi fiind ocupate 100% pe perioada evenimentului.

Pentru acest sezon, organizatorii au pregătit trei zile cu spectacole şi concursuri cu premii surpriză. Deschiderea oficială este programată vineri, la ora 17, fiind urmată de înscrieri pentru concursurile de schi slalom şi snowboard care vor avea loc a doua zi. Pe scena ce va fi amenajată la baza pârtiei, MC Victor Mihalcea va provoca participanţii la diverse întreceri amuzante şi le va oferi inclusiv urcări gratuite cu telescaunul. Alături de el, pe scenă va fi şi un DJ care să încălzească atmosfera.

Torţe şi artificii

Sâmbătă dimineaţa, la ora 10, doritorii sunt aşteptaţi la o nouă serie de înscrieri pentru concursurile de schi slalom şi snowboard care vor începe de la ora 12, respectiv de la ora 15. Cei mai buni concurenţi vor fi premiaţi apoi, pe categorii de vârstă, de către DJST, Salvamont-Salvaspeo şi Decathlon, cu diverse materiale sportive. De la ora 17.15 va începe seria concertelor cu mai mulţi artişti locali, mai precis Luminiţa Moza, Sherby, Larisa Oneţ, fostă finalistă a concursului TV Next Star, Jessie Baneş şi Party Band.

De la ora 20.30, pe scenă va urca Daniela Gyorfi, iar de la ora 21.30 Lidia Buble, interpreta unor hituri precum „Mi-e bine” (feat. Matteo), „Noi simţim la fel” (feat. Adrian Sînă) şi „Le-am spus şi fetelor” (feat. Amira). Seara va fi încheiată cu tradiţionala coborâre cu torţe a profesioniştilor de la Salvamont Salvaspeo Bihor pe pârtia Piatra Grăitoare şi un foc de artificii.

Petrecere în munţi

Pentru ultima zi a Serbărilor, organizatorii au pregătit mai multe recitaluri de muzică populară şi etno, programul debutând la ora 10 cu o serie de concursuri cu premii surpriză pentru turişti. Concertele vor începe un sfert de oră mai târziu, pe scenă urmând să urce Octavian Blaga, Ansamblul Crişana, Simona Brişcan, invitatul special Aurel Tămaş, urmat de Generalu’ Ionaş şi Diana Selagea.

Sursa: ebihoreanul.ro

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns