Serbările Cetății în capitala gugulanilor. Muzică bună, delicatese culinare, cavaleri în armură, demonstraţii de lupte şi acrobaţii

Municipiul bănățean Caransebeș se află, vreme de patru zile, începând de joi, în sărbătoare. În organizarea administrației locale și a Casei de Cultură ”George Suru”, în capitala gugulanilor se desfășoară cea de-a XIV-a ediție a festivalului Serbările Cetății.

Manifestările destinate publicului – care au debutat cu tradiționalul spectacol folcloric – continuă vineri, de la ora 18, în Parcul Teiuș, cu o nouă ediția a Galei muzicii folk, la care-și vor da concursul Vasile Șeicaru, Vasile Gondoci și prietenii lor.

Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 15, pe traseul Piața Revoluției – str. Mihai Viteazu – Piața Dragalina – Parcul Teiuș va avea loc o paradă ecvestră cu cavaleri în armură, urmată de un program oferit de ”Calfele călătoare” și de mai multe demonstrații de lupte, dansuri și acrobații medievale – pentru ca seara, după ora 22, să se desfășoare spectacolul pentru tineret Teiuș Show, susținut de Mister X Sean Norvis.

În fine, duminică, ultima zi a festivalului, de la ora 20, este programat un nou concert și tradiționalul foc de artificii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns