Selecţii la fotbal american

Timişoara 89ers are planuri mari pentru viitoarea ediţie de campionat. Clubul de pe Bega şi-a propus să alinieze două echipe la startul sezonului 2016, iar pentru alcătuirea loturilor de 40-50 de jucători vor fi efectuate în perioada următoare trei etape de selecţie.

Prima va avea loc sâmbătă, între orele 10,30 şi 12,30, pe arena „Textila” din Calea Aradului, doritorii fiind rugaţi să fie prezenţi la teren cu cel puţin treizeci de minute înaintea startului trialului. Următoarele try-out-uri vor avea loc în zilele de 10 şi 24 octombrie.

„Nu există limită de locuri, după aceste recrutări sperăm să reuşim să înscriem două echipe în campionat. Din semnalele pe care le avem, se vor prezenta la recrutări şi mulţi juniori. Sperăm să reuşim să înfiinţăm echipele U16 şi U18, vom face recrutări în şcoli. În rest, nu vor fi mari schimbări în lot, rămânem aceiaşi în proporţie de 95 la sută, restul de cinci procente datorându-se mai mult accidentărilor. Try-out-urile vor fi structurate în trei părţi: excerciţii pliometrice, exerciţii de viteză şi agilitate şi exerciţii de mânuire a balonului. Vom face publică lista cu jucătorii acceptaţi doar după ultima etapă de recrutare”, ne-a declarat, astăzi, preşedintele-jucător Paul Ruja.

În staff-ul tehnic a fost cooptat un antrenor italian. „Staff-ul tehnic rămâne acelaşi, cu menţiunea că i se va adăuga un antrenor de linie din Italia cu o carieră de 12 ani ca jucător şi de şase ani ca tehnician în prima ligă. El se va alătura lotului la selecţia de sâmbătă”, a completat Ruja.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns