Se deschide prima staţiune exotică din Banat! Sat plutitor într-un peisaj de poveste – FOTO / VIDEO

Banatul înregistrează o premieră uluitoare: prima staţiune lacustră din România. Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeană, de către un investitor privat, prevede amenajarea în localitatea Berzasca (judeţul Caraş-Severin) a 30 de case suspendate pe piloni deasupra Dunării, care vor fi legate prin pontoane.

Vor exista piscine, restaurante, alei de promenadă, o pistă pentru biciclete, un punct de belvedere şi un port turistic, informează radioresita.ro. Valoarea proiectului intitulat ”Dreptul la Dunăre” se ridică la 1.800.000 lei.

În oglindă cu acest complex aproape finalizat, mai va fi încă unul identic, iar în mijloc – un restaurant. Satul lacustru de la Berzasca va fi unic, la fel ca şi locul unde va fi amplasat, Clisura Dunării fiind cel mai spectaculos defileu al fluviului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

15 Răspunsuri “Se deschide prima staţiune exotică din Banat! Sat plutitor într-un peisaj de poveste – FOTO / VIDEO

  1. Mi-as dori sa fac o rezervare pentru anul viitor (2017) chiar cu plata in avans.
    Perioada ar fi in 01- 30 Iunie.
    Cu stima,
    Dan FIRCA

  2. Sigur ca va puteti caza de pe site-urile obisnuite de cazari. Doar ca peste vreo 10-15 ani. Singurul lucru care este gata este filmuletul de prezentare.

  3. Este imposibil sa se investeasca doar 1.800.000 lei (400 mii euro) pentru un asemenea proiect. Undeva este o buba…

  4. Bună ziua. .as dori o eventuala cazare.as dori sa stiu de unde se pot inchiria(exista vreun site anume sau le pot gasi p site urile obisnuite de cazari) si cam cand ar fi disponibile de închiriat

Lasă un răspuns