Se deschide cel mai mare Aqua Park din vestul ţării

Sâmbătă, 10 septembrie, la ora 10, se deschide Nymphaea Aquapark, cel mai modern complex de acest fel din Vestul României.

Cum nu am avut parte de aşa ceva, nerăbdarea de a vedea, de a pipăi şi cuprinde îţi dă ghes să intri peste tot.

Imediat ce ajungi, privirea îţi este atrasă de designul deosebit al complexului. În interior ai la dispoziţie zona SPA cu baia romană, saună finlandeză, cu infraroşu, cu aromoterapie, şi cea rusească, cu salină şi cameră cu gheaţă. La baia turcească, sub cupola în stil oriental, te aşteaptă bazine cu apă termală, o cabină cu aburi şi o cameră de masaj. Ansamblul de tobogane Anaconda, Tornada, Vipera şi irezistibilul tobogan „Ceapă” sunt şi ele pregătite.

Deosebit de atractivă este zona bazinului pentru căţărători şi a bazinului Corabia Piraţilor, pe care cu siguranţă copiii o vor lua cu asalt. Apoi ai bazinul pentru adulţi şi cel care face trecerea din interior spre exterior, precum şi două bazine-jacuzzi. La etaj – încă o zonă de relaxare, cu mese de biliard, minifotbal şi un spaţiu de joacă, scrie ebihoreanul.ro.

Zona Wellness se prezintă cu un salon de înfrumuseţare, un cabinet de tratamente naturiste, cabine pentru masaj, precum şi patru încăperi pentru tratament acvatic şi două camere jacuzzi-VIP.
Sectorul exterior se întinde pe 62.427 mp şi poate primi 1.400 de persoane. Atracţiile principale sunt toboganele Fulger, Avalanşă, Kamikaze, Curcubeu, Cobra şi Magic, toate promiţând weekend-uri de vis.

Dacă te vei sătura de atâta adrenalină, bazinul pentru adulţi, cel pentru copii şi cel cu valuri îţi vor tăia calea şi te vor îmbia să le explorezi.

Dacă eşti iubitor de sport, ai la dispoziţie un bazin de înot, 4 terenuri de tenis cu piciorul, un teren multifuncţional şi 2 terenuri de volei. De asemenea, cele 3 spaţii pentru alimentaţie publică, unul în interior şi două afară, îţi stau la dispoziţie cu bogate sortimente de mâncare şi băuturi. Aşa că nu mai sta pe gânduri, ia-ţi familia şi vino sâmbătă, de la ora 10.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Se deschide cel mai mare Aqua Park din vestul ţării

  1. @jurnalistului acestui articol:

    „Sâmbătă, 10 septembrie, la ora 10, !! …”

    Noroc ca stiam de proiect, ca altii poate se duceau la Timisoara sau Arad

    1. Mai mult ca sigur o să rămâneți la poartă. Nu vă grăbiți.Am pățit-o și eu săptămâna trecută la deschiderea Leroy Merlin.

Lasă un răspuns