Se anunţă distracţie la Văliug de „Ziua Mondială a Zăpezii”. Vor fi concursuri, jocuri şi multe premii pentru copii

Liber la distracţie în acest sfârşit de săptămână în staţiunea montană Văliug. Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitaţi duminică, 15 ianuarie, pe pârtia Ponton Casa Baraj, unde se va desfăşura „Ziua Mondială a Zăpezii”, în organizarea Şcolii de schi Buran. Radio Reşiţa este partener media.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediţie, însă este primul an în care activităţile sunt înregistrate oficial la Federaţia de schi. În intervalul orar 11.00 – 15.00 vor avea loc jocuri pe zăpadă şi întreceri cu premii. Nu vor lipsi nici muzică şi dansul, totul fiind gratuit pentru copiii cu vârste între 4 şi 14 ani.

„Ziua Mondială a Zăpezii” sau „World Snow Day”, este parte a campaniei „Bring Children to the Snow” organizată de Federaţia Internaţională de Schi.

„World Snow Day” este una dintre cele mai importante iniţiative introduse de FIS pentru promovarea activităţilor pe zăpadă ca metodă sănătoasă de petrecere a timpului liber. Aflat deja la a şasea ediţie la nivel mondial, în acest an vor avea loc simultan 478 de evenimente în 42 de ţări, scrie radioresita.ro.

Foto: expressdebanat.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns