Scandalul continuă! Nu se putea să treacă neobservat de Dan Negru

Nu se putea să treacă neobservat de Dan Negru scandalul de la Hollywood, în care Harvey Weinstein deține un rol principal. Timișoreanul a ținut să publice pe contul său de Facebook câteva rânduri prin care le atacă pe victime, considerându-le actrițe-prostituate și îl apară pe Weinstein, cel căruia până și unii șefi de stat i-au întors spatele:

”Așa arată Asia Argento, o actriță care a prins roluri datorită lui Harvey Weinstein, cel acuzat de toate femeile de la Hollywood de hărțuire sexuală. Asia e o petardă care acu’ s-a trezit că Weinstein e hărțuitor. Așa cum sunt alte actrițe-prostituate care-l acuză pe Weinstein de viol după ani de zile în care-și construiau cariera tăcând cu gura plină.

Nu există niciun apărător a lui Weinstein în ziua de azi… Îl mai apără doar colecția mea de DVD-uri pe care o am acasă, cu filmele în care a fost implicat”, a scris Dan Negru, adăugând o fotografie cu Asia Argento.

În timp ce bănățeanul îl susține pe Weinstein, în mediul online au apărut numeroase sesizări de fapte asemănătoare, devenind un fenomen chiar și în România.

În cadrul campaniei online #metoo au apărut acuzații și la adresa lui Cătălin Ionescu (aka Rimaru, fost membru al trupei RACLA).

Mai multe femei spun că acesta le-a jignit, agresat și intimidat după ce i-au respins avansurile. Ionescu a ținut să facă unele precizări: ”Ca mulți oameni, am avut interacțiuni mai puțin respectuoase cu semenii mei, interacțiuni de care nu sunt mândru. În măsura în care am jignit anumite persoane, regret acest fapt și le cer scuze. Însă, contest cu tărie orice acuzație de hărțuire sexuală sau orice altă acuzație similară.

Citeşte şi: Mister Robu ești un primar fantastic…”

De altfel, consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv din urmă cu doi ani. Mărturie în acest sens stă faptul că nu au acționat din punct de vedere legal împotriva mea”, a scris el în mediul online.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Scandalul continuă! Nu se putea să treacă neobservat de Dan Negru

  1. Dane ,ai perfecta dreptate ,oare cele abuzate ,nu au nici-o vina dpv al comportamentului ,imbracamintii ,limbajului …a se aminti cate cazuri de hartuire sau intamplat in scoli pe vremea cand se purtau uniforme ,in locul pantalonilor mulati cu o jachetuta si buricul gol . In cate State din Europa si nu numai,sunt uniforme scolare stiti!!!

Lasă un răspuns