Sărbătoare mare la Colegiul „Loga”

Colegiul Naţional „Constantin Diaconovici Loga” din Timişoara sărbătoreşte, sâmbătă, 21 mai, Ziua şcolii şi îşi omagiază patronul spiritual.

Evenimentul va fi marcat de acţiunea „Drumul spre casă”, fiind vorba de un traseu simbolic ce va fi parcurs pe biciclete de elevi, profesori, părinţi şi absolvenţi ai colegiului.

Ei vor porni la ora 9, de pe strada Lorena, până la sediul de pe bulevardul C.D. Loga. La ora 10, în Sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Constantin Diaconovici Loga”, va avea loc predarea cheii între generaţii şi premierea celor mai performanţi elevi.

Pe terenul din curtea şcolii vor avea loc activităţi sportive, iar la ora 12 se va oficia un Te Deum în Paraclisul Mitropolitan C.D. Loga “Sf. Ioan Teologul”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Sărbătoare mare la Colegiul „Loga”

 1. Sa nu uitam, foarte important: peste o saptamana, in data de 28 mai la ora 10 are loc la Colegiul National C.D. Loga intalnirea de 50 (cincizeci !!!) de ani a absolventilor promotia 1966 !!!
  Chiar daca presa locala nu ia la cunostinta acest eveniment, este totusi demn de remarcat, mai ales ca printre absolventi se afla si personaje ale vieti publice a Timisorii adica doctori, profesori etc.
  Nota bene !!!

  1. Măi Ion Bumbu, de unde vii tu ?
   De peste 30 de ani, dacă nu și mai de demult, este tradițională întâlnirea tuturor generațiilor de logani în sâmbăta cea mai apropiată de Sf. Constantin și Elena, anul acesta a fost chiar de 21 mai, au fost generațiile de 55 și 60 de ani prezente, dar din păcate a apărut și papagalul vopsit, care nu are ce căuta la festivitățile logane.
   Am sărbătorit la Grădina Bănățeană …

Lasă un răspuns