Saravale pregăteşte două transferuri

După plecarea lui Toma Stoianov la Unirea Tomnatic, frâiele echipei din Saravale au fost preluate de Alin Radiţa şi Dănuţ Misaraş.

A noua clasată în seria I a Campionatului Judeţean Timiş vrea să se menţină la mijlocul clasamentului, iar pentru realizarea acestui obiectiv pregăteşte două mutări.

„Doi jucători tineri mi-au promis că vin la noi, nu vom face şi alte transferuri. Ei sunt din zona noastră, nu au jucat mai sus de Judeţ, dar sunt buni pentru nivelul la care ne aflăm”, ne-a declarat preşedintele Daniel Ciubotaru.

Programul de pregătire a inclus până acum un antrenament pe săptămână şi două meciuri amicale, primul pierdut la un gol diferenţă, cu Şoimii Pesac, şi celălalt câştigat la două lungimi, cu Mureşul Cenad.

Ce au avut în comun cele două întâlniri? „Cu Pesac am jucat pe ploaie, în condiţii grele. Şi în partida cu Cenad am avut probleme din cauza vremii, suprafaţa de joc degradându-se”, ne-a mărturisit Ciubotaru.

Duminică, Voinţa Sarafoleana, o nou-promovată pe cea de-a cincea scenă fotbalistică, îşi va măsura forţele, acasă, cu Progresul Iecea Mare, meciul urmând să înceapă la ora 15.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns