Sânnicolau Mare petrece de Ziua Europei. Trupe consacrate vor întreține atmosfera

Locuitorii oraşului timişean Sânnicolau Mare se vor delecta, în weekend-ul ce vine, cu o sărbătoare în aer liber, prilejuită de Ziua Europei.

„În zilele de 12 și 13 mai, pe scena Teatrului de Vară din Sânnicolau vor urca artiști consacrați, alături de care vom sărbători 11 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Intrarea este liberă. Într-un context internațional complicat, Ziua Europei reamintește importanța păcii și unității europene, iar spectacolele muzicale sporesc bucuria de a fi împreună”, subliniază reprezentanţii primăriei și ai consiliului local, organizatorii manifestării.

Sâmbătă, de la ora 20, publicul va avea parte de un concert susţinut de Aleksandar Aca Ilic și Biljana Jevtic împreună cu formația (Serbia), trupa Greek 4 You, Diana Blajovan & Magnum Team şi Datina (foto), iar duminică, de la aceeaşi oră, va fi rândul celor de la Teo Band, al Andreei Bănică, al formaţiei Narcotic Sound & Christian D. şi al trupei Bambi să-i răsfeţe pe sânmicloşeni cu muzica lor, de Ziua Europei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns