Salturi cu parașuta în centrul Timişoarei! Va fi şi o tombolă cu multe premii

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș organizează duminică, între orele 10 și 18, la Bastionul Theresia, o acțiune de popularizare a celor mai interesante destinații pe care le oferă cel mai vestic județ al țării, sub genericul „Vindem experiențe. Călătorește în Timiș!”.

Vor fi de față oficialitățile locale și vor fi prezentate câteva dintre cele mai incitante teme pe care le generează posibilitățile de a face turism în Timiș.

Pe tot parcursul evenimentului, copiii care vor trece pe la Bastion vor avea ocazia de a vedea și de a exersa arta olăritului de la meșterul Marin Barbos din Jupânești, care se va afla acolo cu roata de olar și va executa diferite obiecte din lut.

De asemenea, parașutiștii de la GoJump le vor oferi vizitatorilor demonstrații de pliere și execuții cu parașuta. Fiecare vizitator va avea șansa de a câștiga premiile (cu tentă turistică, desigur) unei tombole, după ce își va trece numele la intrarea la eveniment.

=”https://www.facebook.com/paiusan.gheorghe/videos/10205153465016253/”><a

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Salturi cu parașuta în centrul Timişoarei! Va fi şi o tombolă cu multe premii

  1. OARE,OARE …DE UNDE BANI DE PROMOVARE…….OARE,OARE DE CE PROMOVARE…….OARE CINE ARE……O MARE…..?….?////PARASUTA SAU CE O ARE…….?????

Lasă un răspuns