Sală de box reabilitată la Sânnicolau Mare

Pugiliştii de la Unirea Sânnicolau Mare s-au întors marţi în sala proaspăt reabilitată a secţiei de box din cel mai vestic oraş al ţării.

Lucrările nu sunt finalizate complet, în aceste zile se fac ultimele finisaje, dar activitatea sportivă se desfăşoară în condiţii normale.

Pe durata acţiunii de reamenajare, elevii lui Ilie Koş s-au pregătit la Teatrul de Vară şi la sala de sport a liceului din Lovrin.

Reputatul antrenor timişean îşi doreşte rezultate mai bune în 2016: „Secţia de box merge destul de bine. Am trecut printr-o perioadă destul de anevoioasă, dar acum, după reabilitarea sălii, reluăm selecţia copiilor şi vom încerca ca anul viitor să fie unul mult mai bun decât cel care urmează să se încheie, voi munci mult în acest sens. Sunt câţiva copii foarte talentaţi, dar trebuie cizelaţi, este nevoie să se lucreze mult cu ei. Şi voi face acest lucru cu seriozitate maximă, îmi voi pune toată priceperea şi toată ambiţia să obţinem rezultate bune pentru Sânnicolau Mare şi pentru judeţul Timiş. În prezent menţinem omogenizarea băieţilor, iar după 1 ianuarie vom apăsa mai tare pe pedală, pentru că avem de pregătit primele competiţii, din februarie şi martie. Timpul va fi suficient, avem trei antrenamente pe săptămână, nu este nici mult, nici puţin. Sunt foarte mulţumit de cum a ieşit sala, se lucrează în continuare la unele finisaje, dar nu mai durează mult până la reabilitarea completă a spaţiului. Antrenamentele decurg normal, fără probleme. Avem condiţii foarte bune şi mulţumesc primăriei pentru sprijin. Viceprimarul Radu Asaftei, primarul Dănuţ Groza şi preşedintele clubului Unirea, Flavius Sitaru, au avut o contribuţie mare, practic ei sunt cei care susţin boxul în acest oraş”. La Sânnicolau Mare se pregătesc, sub îndrumarea sa, şi tineri din localităţile rurale Valcani şi Lovrin.

În altă ordine de idei, Ilie Koş a fost premiat, săptămâna trecută, în cadrul Galei Sportului, pentru întreaga activitate. „Mă bucură aprecierea celor de la Judeţ”, ne-a spus Ilie Koş, care şi-a început activitatea de antrenor în 1977, la CFR Timişoara, lucrând împreună cu Paul Menczel şi Ioan Marconi şi trecând apoi la AEM, el fiind cel care a afiliat la federaţie, un an mai târziu, secţia de box a fabricii din sud-estul Timişoarei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Sală de box reabilitată la Sânnicolau Mare

  1. cu anii in urma am practicat si eu box.am inceput la cfr.dupa la aem.au trecut ceva ani.am lasat totu in urma si am parasit orasu si tara.am incercat sa duc mai departe ceea ce am invatat in tara,dar mi-am dat seama ca e o munca enorma si nu este platita.cistig mai bine lucrind si fac mai departe sportu pentru mine.il apreciez pe maestu Koos.a lucrat foarte mult cu noi am adus si rezultate se putea mai mult dar acum e tiirziu sa ne mai gindim.multa sanatate la cei ce au mai ramas pe baricade.gica.

Lasă un răspuns