Rugă mare în Timiş. Cântă Neda Ukraden! VIDEO

Dacă vă e dor de „Zora Je” şi de şlagărele ascultate de toţi bănăţenii în urmă cu 30 de ani, când muzica din spaţiul iugoslav se putea auzi pretutindeni în partea de vest a ţării, nu vă faceţi program pentru duminică, 14 august, când comuna timişeană Comloşu Mare îşi serbează ruga, de hramul bisericilor ortodoxă şi catolică din localitate.

La ora 20, în localitate concertează live pentru cei care o iubesc şi îi fredonează şi acum hit-urile celebra Neda Ukraden.

De-a lungul ultimilor ani, solista a susţinut spectacole la Timişoara, Jimbolia, Sânnicolau Mare, dar şi în comuna Sânpetru Mare, fiind mereu întâmpinată cu entuziasm de bănăţenii cărora le-a rămas în suflet.

De data aceasta, ea va cânta pe meleagurile unde, odinioară, au locuit alte două celebrităţi feminine: nobila Mileva, contesă de San Marco, şi Ana Cumpănaş, a cărei viaţă face subiectul romanului „Femeia în roşu” de Mircea Nedelciu, Adriana Babeţi şi Mircea Mihăieş.

Neda Ukraden s-a născut în 1950, în Croaţia. Între 1967-1992 a locuit la Sarajevo, în Bosnia-Herzegovina, unde a şi debutat în cariera muzicală. În timpul războiului s-a mutat însă la Belgrad.

Considerată drept una din cele mai apreciate artiste din fosta Iugoslavie, vedeta are la activ peste 30 de albume şi mai mult de cinci milioane de discuri vândute.”Zora Je”, una din cele mai celebre piese ale ei, se cântă în nu mai puţin de 13 limbi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Rugă mare în Timiş. Cântă Neda Ukraden! VIDEO

  1. Ascultand aceasta muzica retraiesc momentele frumoase de pe vremuri cand, dupa terminarea scolii, am fost repartizata la Timisoara si, asa este, impreuna cu prietenii de atunci ascultam astfel de slagare minunate! Felicitari ca le readuceti in prezent! Nu degeaba va numiti ”RENASTEREA”!!!

Lasă un răspuns