RUGĂ MARE în Banat! Doriana Talpeş, Felicia Stoian, Gheorghe Turda, Tiberiu Ceia, B.U.G. Mafia şi alte nume sonore vor urca pe scenă

De joi şi până duminică, într-o localitate din Banat vor avea loc o serie de manifestări incluse într-o amplă sărbătoare finalizată de Paştele Mic.

„Ruga de la oraş”, organizată de primăria municipiului şi Casa de Cultură „George Suru”, se va desfăşura în Piaţa General Ion Dragalina din Caransebeş şi va aduce în faţa publicului spectacole, recitaluri folclorice, evenimente dedicate Zilei Mondiale a Romilor, muzică şi dansuri populare sârbeşti, show-uri şi concerte live cu trupe din ţară, dar şi din străinătate.

Sărbătoarea gugulanilor a început joi, la ora 10, cu cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului-concurs „Luţă Ioviţă”, mai exact cu preselecţia candidaților care se vor întrece în cadrul celor două secţiuni ale competiției dedicate soliştilor vocali şi instrumentiști.

Citeşte şi: Meci de tenis întrerupt din cauza unei partide de sex (VIDEO)

Invitatul de onoare din acest an este Gheorghe Turda, care va susţine tot joi, după concursul tinerilor interpreţi, un recital programat pentru ora 18.

Printre artiştii care vor urca pe scena festivalului se numără Tiberiu Ceia, Felicia Stoian, Traian Barbu, Gabi Zaharia şi Doriana Talpeş (foto).

Ansamblul profesionist „Doina Banatului”, formaţiile de dansuri „Zestrea gugulanilor” şi „Junii gugulani” vor întregi ediţia din acest an a Festivalului „Luţă Ioviţă”, al cărui spectacol de gală va avea loc vineri, de la ora 18.

Programul zilei de sâmbătă se va deschide la ora 14, cu un concert de cântece populare ţigăneşti, urmat de un concurs de jocuri ţigăneşti şi petrecerea populară „Ca la…uşa cortului”. De la ora 18, pe scenă vor urca ansamblurile sârbeşti: Kud „Polet” din Kladovo, „Laza Nancic” din Vârşeţ, „Vladimir Pavlovic Carevac” din Veliko Gradişte şi „Mladost” din Timişoara.

Duminică, la ora 19,45, începe seara marilor concerte live, în cadrul căreia își vor da concursul „All Friends Band”, trupa „Daggu Project” din Germania, Ioana Ignat și B.U.G. Mafia.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “RUGĂ MARE în Banat! Doriana Talpeş, Felicia Stoian, Gheorghe Turda, Tiberiu Ceia, B.U.G. Mafia şi alte nume sonore vor urca pe scenă

  1. am auzit ca la cererea unor Bastani ,Doriana Talpes va prezenta spectacolul iar sacrii interpretii de muzica populara banatana :Tibi si Felicia vor interpreta melodii cu dedicatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare