Rugă de poveste la Giarmata

Conform tradiţiei, de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului a început, la Giarmata, ruga bănăţeană. Cu un program artistic de excepţie, cu artişti renumiţi, dar şi cu alte acţiuni sportive sau surprize, evenimentul a fost marcat nu doar de comunitatea locului, ci şi de foarte mulţi ”goşti” care au venit să simtă atmosfera de sărbătoare.

Printre oaspeţii primarului Virgil Bunescu s-au remarcat şi parlamentarii PSD Timiş Bianca Gavriliţă, Adrian Radu Pau şi Adrian Diaconu.

”Noi acordăm o importanţă strategică pentru comunele periurbane şi primarii PSD au dovedit că pot să realizeze lucruri deosebite: domnul primar Toma, la Giroc, domnul Malac, la Dumbrăviţa, domnul Coman, la Sânandrei, gazda noastră de astăzi, domnul Virgil Bunescu, sunt doar câteva nume care au demonstrat că se poate”, a declarat deputatul Adrian Pau.

Timp de trei zile s-au derulat spectacole şi concursuri sportive, iar voia buna a tronat peste tot în comuna Giarmata.

Aflată în imediata apropiere a municipiului Timişoara, localitatea a trecut, în ultimii ani, printr-o reală transformare, primarul PSD Virgil Bunescu reuşind o serie de realizări atât în ceea ce priveşte infrastructura, cât şi în privinţa şcolilor, grădiniţelor, bazelor sportive. Un loc important în politica strategică a fost atragerea investitorilor şi asigurarea de noi locuri de muncă.

”Cred că punctul forte al primarului Bunescu este acela ca a reuşit să atragă tineri la Giarmata. Programul prin care a acordat 400 de locuri de case pentru tineri este unul dintre cele mai mari din România şi împreună cu ceilalţi colegi din PSD vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a promova proiectele propuse de Primăria Giarmata”, a mai declarat parlamentarul Adrian Pau.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns