Ruby şi Geo Da Silva, super spectacol într-o comună din Timiş

Devenită, deja, o manifestare de tradiție în viața comunității, „Săptămâna culturală a comunei Livezile” a ajuns în acest an la a cincea ediție, cele mai importante dintre acțiunile programate urmând a se desfășura în zilele de 18 și 19 august.

În ziua de vineri, 18 august, iubitorii de folclor sunt invitați să asiste, începând cu ora 16,30, la o paradă a portului popular și la un spectacol folcloric susținut de ansamblurile Voitegeana, Ghilezana și Tolvăgeana, alături de solistele Alexia Violeta Hrituc și Alissa Alexandra Brumar.

Un punct deosebit de important pe agenda zilei de 18 august îl reprezintă festivitatea de premiere a elevilor din localitate cu rezultate școlare deosebite.

„Vom premia copiii cu rezultate bune și foarte bune obținute la fazele județene și naționale ale olimpiadelor școlare. Fiecare elev participant la faza județeană va primi câte 300 de lei, iar prezența la faza națională va fi răsplătită cu 500 de lei. Am alocat, în acest scop, în jur de 3.000 de lei”, afirmă Ștefan Varga, primarul comunei Livezile.

Seara de vineri a „Săptămânii culturale” se va încheia cu un concert susținut de Kdy D Jane & D J MC Ștef și Carmen de la Salciua.

Sâmbătă, 19 august, începând cu ora 9, se va da startul turneului de fotbal, urmând ca, începând cu ora 20,00, Kdy D Jane & D J MC Ștef să urce din nou pe scenă, de această dată alături de Ruby și Geo Da Silva.

Ediția din acest an a „Săptămânii culturale a comunei Livezile” se va încheia la ora 1, cu un foc de artificii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns