Românul care a şocat Spania! Un bărbat și-a omorât fetița de doi ani și a încercat să se sinucidă. Ce a pățit mama copilului

Un român a șocat întreaga Spanie după ce și-a ucis cu sânge rece fetița de numai doi ani. Crima a avut loc duminică după-amiază pe strada Padre Castell, la numărul 12, în orașul Alzira din Provincia Valencia. După cum informează Radio Valencia fetița ar fi fost singură acasă cu tatăl său în momentul agresiunii, însă jurnaliștii ziarului Las Provincias spun că motivul crimei ar fi fost o ceartă între părinți.

Imediat după ce și-a ucis fetița de doi ani cu un cuțit, tatăl s-a aruncat de la etajul doi al clădirii pentru a-și lua viața. Căderea i-a fost însă atenuată de plafonul unei mașini parcate în fața blocului, iar bărbatul a scăpat doar cu câteva răni ușoare. El a fost dus la Spitalul La Ribera pentru a fi consultat și a rămas în custodia poliției, anunță stiridiaspora.com.

Mama fetiței a suferit un atac de panică și a fost dusă cu o ambulanță, tot la spitalul La Ribera, unde va rămâne sub supraveghere de specialitate, scrie stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns