Robu marchează, PSD chibiţează (video)

Apetitul de gol al primarului Nicolae Robu a devenit subiect de parodie pentru cei care se îndoiesc de calităţile fotbalistice ale edilului. Aceştia suspectează că golurile cu care se mândreşte Robu pe reţelele sociale se datorează lâncezelii adversarilor de pe teren, subordonaţi ai primarului, care fac figuraţie atunci când mingea ajunge la acesta.

Doar astfel s-ar explica reuşitele fără număr ale lui Robu, care marchează pe bandă rulantă, din aproape orice poziţie. Plecându-se de la această premisă, a fost realizat un filmuleţ, pe un teren de fotbal, în care protagoniştii mimează fotbalul, singurul scop fiind acela ca Robu să poată înscrie cât mai multe goluri.

Jucătorii poartă măşti, dar, asemenea jucătorilor profesionişti, au numele trecut pe tricouri: Iapă, Diaconu, Orban (?!), Nasleu, Vasile, adică cei cu care încinge Robu câte o miuţă atunci când nu e ocupat cu audienţele de pe Facebook.

Parodia e de o savoare totală şi merită a fi vizualizată. Adversarii se întrec în gesturi menite a-i înlesni lui Robu drumul spre gol, îngroziţi de gândul că primarul ar putea rata. Unul aproape că face şpagatul pentru ca Robu să-i treacă mingea printre picioare, altul se fereşte de minge ca de DNA, poarta unde şutează Robu se măreşte aidoma pasajului Jiul, la baloanele aeriene se sare ca la mitingurile anti-PSD, iar portarul scoate mingea din plasă cu o satisfacţie de parcă i s-ar fi mărit salariul.

Filmuleţul, care pare a fi produs în casele de producţie ale PSD Timiş, este o metodă de comunicare interesantă, dar doar una de vacanţă. Pentru „meciurile” din sezonul de toamnă, social-democraţii trebuie să vină cu contre mult mai puternice, pentru a contracara jocul „la rupere” al „golgeterului” Nicolae Robu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns