Robu explică alegerea lui Florin Marin

După ce fanii Poli Timişoara s-au revoltat în urma deciziei de a-l aduce antrenor al alb-violeţilor pe Florin Marin, Nicolae Robu a simţit nevoia să explice decizia luată, pe pagina sa de Facebook.

Primarul susţine că ar fi dorit să promoveze valorile locale, iar primul căruia i s-a oferit postul a fost Cosmin Contra, care însă nu a dorit sau nu a putut accepta.

„Ei bine, Cosmin Contra nu poate veni acum. În aceste circumstanţe şi ţinând seamă de constrângerile financiare -buget disponibil: acelaşi de care a beneficiat Dan Alexa-, echipa de conducere executivă -Liviu Anton şi Daniel Stanciu- a propus ca noul antrenor să fie Florin Marin.
Propunerea a fost susţinută pe de o parte prin considerente financiare şi clauze contractuale diverse foarte convenabile clubului, iar pe de altă parte, prin experienţa, prin CV-ul d-lui Florin Marin. Să nu uităm că Florin Marin a antrenat echipe precum Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Oţelul.

Anul trecut, cu Oţelul, Florin Marin a învins şi pe Steaua şi pe ASA, nimeni altele decât campioana şi vicecampioana. Să nu uităm, de asemenea, că Florin Marin a fost antrenor principal al naţionalei de tineret U-21 a României şi antrenor secund al naţionalei mari a României, cu Victor Piţurcă principal. AŞADAR, HAIDEŢI, DRAGI POLIŞTI, SĂ STRÂNGEM RÂNDURILE ŞI SĂ-I DĂM LUI FLORIN MARIN GIRUL NOSTRU DE ÎNCREDERE ŞI TOT SPRIJINUL ! PENTRU POLI!”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns