Ripensia a zdrobit Făgetul: 15-1!

Ultimul amical al iernii a adus Ripensiei o victorie la scor-fluviu. Evoluând din nou la Urseni, pentru a nu-şi deteriora propria suprafaţă de joc de pe arena „Ciarda Roşie”, elevii lui Remus Steop şi Orlando Trandu s-au impus cu scorul de 15-1, la pauză 7-1, sâmbătă, în faţa colegei de eşalon Arsenal Flacăra Făget.

Mediop (6), Popa (3), Briciu (3), Nanu (2) şi Ungureanu au punctat pentru liderul Ligii a IV-a Timiş.

Ripensia a evoluat în următoarea alcătuire: Rădulescu (Ciui ’46) – Luca (Petrişor ’46), Hecsko (Apro ’46), Ştreangă, Toma (A. Popescu ’46) – Ad. Popa, Francescu (Stancu ’46), Bobină (Stoi ’46), Nanu (Ungureanu ’46) – Briciu, Mediop.

„Ei n-au fost toţi, au avut câţiva copii, le-au lipsit unii jucători, dar au ţinut să onoreze meciul. La noi nu a jucat Zaluschi, a fost accidentat în săptămâna premergătoare meciului şi nu am vrut să riscăm cu el. Dar a intrat în programul normal, a avut o problemă musculară minoră”, ne-a declarat Orlando Trandu.

Sâmbătă, cu începere de la ora 11, echipa timişoreană va primi vizita celor de la Timişul Şag, partida contând pentru runda cu numărul 18 a celui de-al patrulea eşalon fotbalistic.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns