„Ridică-mă tati, ridică-mă!”. Imagini în care un copil îşi roagă tatăl să-l ia în braţe, după ce şi-a pierdut picioarele într-un bombardament

Băiatul a fost prins într-un bombardament aerian

El şi-a pierdut picioarele în atacul care i-a luat de lângă el mama şi o soră

În imagini apare şi tatăl copilului care îşi duce băiatul în braţe

La un moment dat, părintele îl pune pe pământ şi strigă: „Allahu Akbar”

Tatăl copilului apare în imagini ducându-şi fiul în braţe, departe de locul bombardamentului. Băiatul şi-a pierdut picioarele, de la genunchi.

El se numeşte Abdulbasit Taan Al-Satouf, are opt ani, şi a fost prins într-un bombardament al forţelor aeriene în Habeet, Idlib.

Tatăl copilului poate fi văzut lăsându-şi fiul din braţe, lângă un camion, apoi îşi ridică mâinile spre cer şi strigă: „Allahu Akbar”.

Abdulbasit este în stare şoc şi se vede că are dureri foarte mari. El poate fi auzit strigând: „Ridică-mă, tati, ridică-mă!”.

Băiatul a fost transportat la spital, în stare foarte gravă, la fel şi una dintre surorile lui. Mama şi o altă soră au murit în timpul atacului.

Observatorii sirieni pentru drepturile omului spun că în atacurile aeriene care au lovit oraşul Al-Bab au fost ucişi 24 de civili, dintre care 11, copii.

VEZI MAI MULTE PE dailymail.co.uk


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “„Ridică-mă tati, ridică-mă!”. Imagini în care un copil îşi roagă tatăl să-l ia în braţe, după ce şi-a pierdut picioarele într-un bombardament

  1. va rog foarte mult, nu mai dati stiri de astea. multi dintre noi avem copii. sa ne bucuram de pace. putem fi solidari cu cei care trec prin razboi si fara stiri de genul asta.

Lasă un răspuns