Revolution Festival vine cu un concept nou: oraşul ideal, fără poluare, fără corupţie

Revolution Festival vă propune o evadare în „oraşul” Lunatica, unde veţi avea parte de circ, muzică, bere rece şi… populaţie simpatică.

Ediţia din acest an beneficiază de un oraș… în „sat”. Oraşul este unul fără corupţie, însă mereu pregătit de o revoluţie, un loc unde scena le aparține artiștilor locali, iar muzica este singura religie.

Timp de trei zile, în perioada 1-3 iunie, această utopie va prinde viață, în timpul Revolution Festival, care se va desfăşura la Muzeul Satului Bănăţean. La Lunatica „sharing is caring”, așa că Teatrul Auăleu aduce „Circus Mundi”.

Pregătiți-vă pentru ceva ce nu ați mai văzut până acum: îmblânzire de femei, bărbați dresați să stea la cratiță, omul invizibil, Hocup Pocus, poliția circului și nu numai. În Lunatica există chiar un Minister de Externe, „Continental Drifts”, care se ocupă de zona „Shangri-La” de la Glastombury Festival.

Astfel, participanţii la festival vor avea parte de trupe și artiști care vor asigura coloana sonoră a celor mai nebune trei zile. Îi veţi urmări pe Stereo Swing, Dat Brass, Kepler not Kopernicus, Maika, DJ Chris Tofu, Count Bassy, Troy Savoy, World’s Tallest DJ ft Roswell, World’S Tallest Bubbleogist, Miss Monroe, Gypsy Disco presents: Moke McCallum, Callum Ffrey, Lisa Ellipse, Ruby Bird, Gypsy Disco Soundsystem. „Dacă îți este sete, o bere o să-ți apară ca prin magie în mână.

Dacă îți e foame, o să plouă cu cârnați. Dacă nu te simți în regulă, doctorul o să te facă bine cât ai zice <>. Până și polițistul o să te facă să te simți mai bine și nu te va amenda niciodată. Acestea sunt doar câteva dintre minunățiile pe care le poți găsi în Lunatica și numai acolo”, promit organizatorii. Biletele pentru Revolution Festival pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro sau www.myticket.ro, pentru 99 de lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns