rEVOLUTION Festival ia startul astăzi

rEVOLUTION Festival dă startul distracţiei, astăzi, la ora 18,15, la Muzeul Satului Bănăţean. Pe scena principală de Music Guru vor urca Blazzaj, urmaţi de Ritam Nereda (ora 19,05) şi Juliette Lewis împreună cu The Licks (ora 22,10). Începând cu ora 23,55 vor concerta cei de la CTC, urmând ca de la ora 1 să urce pe scenă Roni Size&Krust presents Full Cyrcle.

Noaptea continuă cu BLACK SUN EMPIRE, care vor ajunge pe Music Guru la ora 2. O oră mai târziu, se vor instala FRED V & GRAFIX feat DYNAMITE MC (UK). Programul de la scena principală va fi încheiat de MI-TZU B2B DAMAJA BTOB (RO), set care va începe la 4.

Pentru ziua de sâmbătă, 4 iunie, seria de concerte de la Music Guru va fi deschisă de BIO (RO), de la ora 18,15. De la ora 19, scena le va aparține celor de la MONO JACKS (RO), urmând ca de la 20,10 să cânte HLADNO PIVO.

Grecii de la PLANET OF ZEUS (GR) ne pregătesc un show rock de zile mari, de la ora 21,20, iar celebra trupă britanică SKUNK ANANSIE (UK) va ajunge pe Music Guru de la ora 22,50. De la ora 00,30, pe scenă urcă MAXIM (THE PRODIGY) feat. CIANNA BLAZE (UK).

De la ora 2, va intra în acțiune TOBYONE (UK), urmat de DUDU (RO), de la ora 3 și de DUMBO (RO), de la 4.

Desigur, în fiecare seară a evenimentului distracția va continua și după încheierea programului de la scena principală. De asemenea, pe tot parcursul festivalului vor mai performa sute de artiști din toată lumea, care se vor regăsi la celelalte șapte zone ale rEVOLUTION.

În fiecare zi, porțile festivalului se vor deschide de la ora 18. rEVOLUTION Festival va oferi brățări tuturor vizitatorilor astfel intrarea și ieșirea din Muzeul Satului fiind permise pe parcursul evenimentului. Prețul unui abonament este de 99,99 lei până la ora începerii festivalului.

Un abonament de două zile cumpărat pe parcursul evenimentului costă 124,99 lei. Biletul pentru o zi poate fi procurat la intrare, cu 99,99 lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns